HABER PORTALIMIZ YAYINA BAŞLADI.

03.12.2011 - Berikan Yayınevi’nin bir süreden beri hazırlık çalışmalarını sürdürdüğü internet haber sayfası "Haber Açısı" hizmete girdi.

Haber Açısı, Türkiye’nin fikir ve kültür birikiminin yansıtıldığı, Türk dünyasının bütün sorunlarının entelektüel düzeyde tartışıldığı bir haber portalı olmayı hedefliyor. Aynı zamanda seviyeli, özgün ve kaliteli bir habercilik iddiasıyla yola çıkıyor.

Türkiye’nin ihtiyaç ve önceliklerini önemseyen gazetecileri, yazarları, bilim adamlarını ve sanatçıları buluşturan Haber Açısı, bir “akil adamlar platformu” oluşturmayı amaçlıyor.

Portalda köşe yazıları ve kategorik haberlerle beraber okuyucularımızın görüş ve fikirlerini ifade edebilecekleri bir “serbest kürsü” de yer alıyor.

Haber Açısı’nın yazar kadrosunda şimdilik şu isimler bulunuyor:
PROF. DR. ŞERİF AKTAŞ, PROF. DR. EDİP SEMİH YALÇIN, PROF. DR. İSKENDER ÖKSÜZ, PROF. DR. NADİM MACİT, PROF. DR. HASAN TUNÇ, PROF. DR. CEMAL KURNAZ, PROF. DR. AYŞE İLKER, PROF. DR. NURULLAH ÇETİN, DOÇ. DR. ŞENNUR ŞENEL, DOÇ. DR. CELALETTİN YAVUZ, TİYATRO VE SESLENDİRME SANATÇISI MEHMET ATAY, GAZETECİ ARSLAN TEKİN, YAZAR LUTFİ ŞEHSUVAROĞLU, PRODÜKTÖR YAĞMUR TUNALI, EMEKLİ ÖĞRETMEN SEMA DOĞAN, SOSYAL GÜVENLİK UZMANI İSA KARAKAŞ, EMEKLİ TRT DENETİMCİSİ MEHMET ÖZGEDİK, EMEKLİ TRT MUHABİRİ DR. VEYSİ KAYIRAN.

Haber Açısı’nın genel yayın yönetmenliğini, yayınevimizin koordinatörü Veysi Kayıran yürütüyor.

Berikan Yayınevi’nin web sayfasından da ulaşılabilen Haber Açısı’nın web adresi şöyle: www.haberacisi.com

© 2024   Berikan Yayınevi   -  Tüm hakları saklıdır.   |   GMK Bulvarı No:80/1 Maltepe Ankara TÜRKİYE  -  Tel: +903122326218  -  Faks: +903122321499  -  berikan@berikanyayinevi.com.tr
Berikan Yayınevi sitesinde kullanılan kitap, dergi, bülten, dijital eser, fotoğraf, haber gibi içeriği, sitenin görünüm ve teknik değerlerini önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.
Verisayar Bilişim Teknolojileri